Mitä on ”Kannustava vuorovaikutus” / ICDP?

blogpic

Kannustava vuorovaikutus / ICDP on hyvinvointia edistävä ja ennaltaehkäisevä ohjelma. Sen lähtökohtana on, että jokaisella ihmisellä on voimavaroja ja resursseja, joita voi vahvistaa. Läheisissä ja luottamuksellisissa ihmissuhteissa me voimme löytää omat voimavaramme. Tavoitteena on lisätä kykyämme ymmärtää ja kunnioittaa toisiamme kehittämällä sensitiivisyyttämme/herkkyyttämme ja empatiaamme muita kohtaan.

Kannustava vuorovaikutus -ohjelma on yksi tapa toteuttaa humanitäärisiä pyrkimyksiä, kuten YK:n peruskirjaan sisältyviä ihmisoikeuksia ja ennen kaikkea Lapsen oikeuksien sopimusta.

International Child Development Programme (ICDP) on kansainvälinen verkosto, joka työskentelee edistääkseen lasten elinehtoja ympäri maailmaa. Ruotsissa ohjelmaa sovelletaan myös vanhustenhuollossa. ICDP International omistaa Kannustavan vuorovaikutuksen / ICDP:n ohjelman.

Suomessa on oma kaksikielinen ICDP yhdistys (ICDP Suomi ry / ICDP Finland rf) joka on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton.

ICDP yhdistyksen tavoittaa helpoiten osoitteesta info(ät)icdp.fi

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.