Kannustava vuorovaikutus ja vanhemmuus

skuggs

Kannustava vuorovaikutus / ICDP on ohjelma, jossa keskeistä on positiivinen vuorovaikutus. Sen lähtökohta on sinun ja lapsesi välinen suhde ja että sinä tiedät parhaiten, mitä lapsesi tarvitsee. Vanhempana voi kuitenkin tuntea itsensä epävarmaksi ja haluaa siksi saada tukea rooliinsa. Nykyisin on olemassa monenlaisia ajatuksia siitä, mitä on hyvä vanhemmuus.

Kannustava vuorovaikutus lähtee liikkeelle sinun ja lapsesi ainutlaatuisesta suhteesta. Tavoitteena on kehittää käsitystäsi lapsesta ja yhteisistä kokemuksistanne. Kun suhtaudut uteliaasti vuorovaikutukseenne voi ymmärryksesi lapsesta ja kontaktisi lapseen vahvistua entisestään.

Sinun ja lapsesi suhde on peruskivi, jolta lapsesi voimavarat ja itsetunto kasvavat ja kehittyvät. Myönteinen vuorovaikutus antaa teille yhdessä jaettuja luottamuksen ja ilon kokemuksia. Kannustavan vuorovaikutuksen / ICDP:n ohjelmassa annetaan myönteistä ohjausta liittyen sinun ja lapsesi vuorovaikutussuhteeseen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.